پله پله تا ملاقات با پدر
پدرها جزء بسیار مهمیاز زندگی بچهها هستند و باید باشند. مطلبی که میخوانید درباره نقش و تیپ پدرها در خانه است چرا که آنها قبل از هر چیز باید شخصیت قابل احترامی برای بچهها در خانه باشند تا بچهها آنها را باور کنند...
نکتههایی که در ادامه میآید به شما نشان میدهد چگونه پدری خوب و قابل احترام باشید:
پله اول: شاهد عشق
اجازه بدهید بچهها شاهد عشق، دوستی و احترام بین شما و مادرشان باشند. این موضوع به بچهها یاد میدهد: عشق باید در خانه وجود داشته باشد و آنها را آماده میکند تا در زندگی آیندهشان روابط عاشقانه و دوستانه را در بین اعضای خانواده با اظهار محبت به وجود بیاورند.
پله دوم: رهبر خوب
یک رهبر خوب در خانه باشید، چگونه؟ با انجام دادن وظایف خانوادگی و کارهای مربوط به خانه داری!
پله سوم: وقت اختصاصی
تلاش کنید هر هفته زمانی را به صحبت کردن با بچهها اختصاص بدهید. با این روش هم شما از احوال بچههایتان با خبر میشوید و هم بچهها از وضعیت شما!
پله چهارم: دوست باشید و نباشید
حتما با خواندن این جمله تعجب میکنید اما با بچههایتان مثل یک دوست نباشید. البته شما با آنها دوست هستید اما در آخر شما والدین آنها هستید و بچهها به یک منبع و الگوی عملی اخلاق و رفتار احتیاج دارند و در عین حالی که نباید یک پز خیالی برایشان بگیرید و آنها را از خودتان دور کنید نباید وجه پدر بودن را با نزدیکی بیش از حد از دست بدهید.
پله پنجم: گریه پسرانه
اجازه بدهید پسرتان وقتی دلیل قانعکنندهای دارد گریه کند و به عنوان یک پدر به او نگویید: «مرد گریه نمیکند» با این روش به او یاد میدهید هم احساساتی باشد و هم احساساتش را به موقع بروز دهد.
پله ششم: احترام پسر به دختر
به پسرانتان یاد بدهید به دخترها احترام بگذارند چون یک روز آنها مثل شما خانواده تشکیل میدهند، همسری دارند و شاید هم دختری داشته باشند!
پله هفتم: قابل اعتماد
«اگر همه آدمهای روی کره زمین قابل اعتماد نباشند، تو باید آدم قابل اعتماد و رو راستی باشی» این درسی است که شما باید به عنوان یک پدر به طور عملی به بچههایتان بدهید.
پله هشتم: مثبت باشید
سعی کنید ظاهری قابل احترام و خوشپوش داشته باشید تا بچهها در درون خود از این حالت شما احساس غرور کنند.
پله نهم: گوش کن
به حرف بچهها به صورت فعال گوش کنید و وقتی با شما حرف میزنند تمام حواستان را به آنها بدهید تا بتوانید پیشنهادهای موثر بدهید و در شرایط سخت با آنها همدردی کنید.
پله دهم: دست بزن!
وقتی بچهها کار درستی انجام میدهند آنها را تشویق کنید و این عمل را با همان سرعتی انجام بدهید که اگر کار نادرستی انجام بدهند مورد سرزنش قرار میگیرند.
پله یازدهم: با دیگران مثل خودت باش
به بچههایتان یاد بدهید شهروند با اخلاقی باشند و همانطور با دیگران رفتار کنند که دوست دارند دیگران با آنها رفتار کنند. وظایفشان را که در مقابل دیگران دارند به خوبی انجام بدهند و وظیفه خودشان را به دوش دیگران نیندازند.
پله دوازدهم:
غرور: نه، اعتماد به نفس: آری
به بچهها یاد بدهید مغرور نباشند اما با اعتماد به نفس به سوی هدفهایشان بروند و حتما گوشزد کنید همان چیزی که به محیط اطرافشان میدهند به سوی خودشان برمیگردانند و همان جمله معروف که: با همان دست که میدهی با همان هم پس میگیری.
پله سیزدهم: احترام به بزرگتر
به عنوان یک پدر اگر به بزرگترها احترام بگذارید، فردا هم بچهها به شما احترام میگذارند اگر آن احترام را میخواهید این احترام را به جا بیاورید.
منبع:www.salamatiran.com /س
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
ازدواج با کسی که والدین تمایل ندارند
عشق چیست و آیا لازمه ی ازدواج است؟
اختلاف طبقاتی چه پیامدهایی می تواند به همراه داشته باشد؟
مسائل مهم در دوران نامزدی خانمها
دلواپسی های دوران نامزدی ( قسمت اول)
عشق و عاشقی های دوران نامزدی
نامزدی ،بهترین فرصت عاشقی
راز تفاوت ساختار جسمی و روانی زن و مرد
Emotional Intelligence
[عناوین آرشیوشده]